Elverum til finalen – Haslum

Elverum til finalen

Det ble Elverum som tok finaleplassen etter å ha ledet mesteparten av den siste semifinalen, dermed er sesongen over for Haslums del. Bronse i serien, semifinale i Cupen og semifinale i sluttspillet ble fasiten.

Elverum tok tidlig ledelsen i kampen og ledet med tre mål ti minutter ut i kampen. Haslum utlignet ved Magnus Søndenå på stillingen 10-10, men til pause var Elverum igjen i føringen 17-19.

Elverum holdt på ledelsen hele andre omgang, selv om hjemmelaget var oppe i ryggen ved flere anledninger. Elverum sikret seieren 31-34 og møter Bodø i sluttspillfinalene.