G20 til Spektrum – Haslum

G20 til Spektrum

Nå får Haslum mulighet til å forsvare NM-gullet fra 2013.

Det var aldri tvil om hvem som var det beste laget i Nadderudhallen onsdag, Haslum tok kontrol fra start og ledet 9-0 etter ni minutter. Haslums toppscorere i kampen, Simen Schønningsen og August Pedersen banket inn mål og Håvard Åsheim tok det meste som kom mot målet bakover. Til pause var stillingen 20-9 til hjemmelaget.

Haslums G20 var det klart beste laget og fosset videre fra i andre omgang, kampen endte til slutt 39-17. Haslum er dermed klar for ny NM-finale i Spektrum lille nyttårsaften, vi håper mange tar turen og heier på juniorene våre. Motstander i finalen blir klart først neste onsdag, da møtes Bækkelaget og Falk Horten i den andre semifinalen.