" />

Grunnlaget for suksess! - Våre samarbeidspartnere. Hvem er de?

Vi ønsker å presentere våre samarbeidspartnere i løpet av noen dager nå i påsken. Bruk dem når du har behov for tjenestene de tilbyr. De er alle solide og gode selskaper som «leverer varene» i likhet med Haslum HK.

Skrevet av NTH

Scandic Høvik og Asker er i tillegg til en stor bidragsyter også personlig sponsor for Thomas Kristensen som i dag spiller landskamp for Norge mot Tyskland.

Scandic Høvik har vært sponsor for Haslum HK lenge, og vært en viktig bidragsyter. Scandic har de siste årene satset mye på hotelldrift i Asker og Bærum. Det nyoppussede hotellet i Asker har blitt utrolig flott, og på Fornebu kommer det et fantastisk nytt Scandic-hotell i 2012. Du kan lese mer om hotellene her.

Sammen med Thomas i Tyskland er også Henrik «Henki» Ruud Tovås. Hans personlige sponsor er Ernst & Young. Selskapet er en ledende global aktør innen revisjon, skatt og avgift, transaksjoner og rådgivning. Ernst & Young har vært samarbeidspartner med Haslum en god stund, og har hjulpet oss til de resultatene vi har oppnådd.