Haslum sikret to poeng mot Halden – Haslum

Haslum sikret to poeng mot Halden

Etter en strålende førsteomgang, holdt seieren på å glippe for Haslum.

Haslum fikk en kjempestart på kampen og gikk rask opp i ledelse 3-0, før Halden kom i gang og utlignet til 3-3 etter seks minutters spill. Resten av omgangen vant Haslum 13-5 og hjemmelaget kunne gå til pause med solid ledelse.

De første tjue minuttene av andre omgang var det derimot lite som stemte og hele forspranget ble hentet inn, Halden utlignet på stillingen 22-22. Takket være fire mål av Anders Røe og to på rad av Erlend Mamelund, fikk Haslum tak på kampen igjen og dro i fra. Sistnevnte ble også kåret til banens beste i kampen. Magnus Søndenå scoret sitt femte mål i kampen på tampen og fastsatte sluttresultatet til 31-26.

Tom-Eirik Skarpsno var storfornøyd med førsteomgangen og var lettet over at det endte med seier for Haslum.

– Den første omgangen er den beste vi har spilt så langt, forsvaret var godt og Trond står bra i mål. I andre omgang får vi ikke til det vi ønsket, men heldigvis klarer vi å snu kampen igjen de siste ti minuttene. Seier er seier, oppsummerte Tom-Eirik.