Klare for kvartfinale i Cupen! – Haslum

Klare for kvartfinale i Cupen!

Etter en megen målfattig førsteomgang, ble det til slutt seier i cupens fjerde runde.

Haslum fikk en god start på kampen og ledet 3-0 før det hadde gått fire minutter. Så skulle det gå hele 14 minutter før vi fikk neste Haslumscoring, til pause var Runar i føringen på stillingen 6-8.

I andre omgang var det trøkk fra start og det tok ikke langt tid før Haslum igjen var i ledelse og dro i fra. På det meste ledet hjemmelaget med ni mål og vant til slutt 26-19.

Uheldig førsteomgang
Kaptein Anders Røe hadde en kjempeovertråkk i førsteomgang, Erlend Mamelund hadde trøblete kne og Christoffer Brännberger fikk fingeren ut av ledd i første omgang.

– Jeg må rose spillerene som hever seg i andre omgang, står på og viser høy moral, sa Tom-Eirik etter kampen.

Nå er Haslum klare for kvartfinale og et steg nærmere Cupfinalen i Spektrum. Motstander i kvartfinalen blir trukket fredag kl. 0845, trekningen er planlagt å vises live på handball.no.

I onsdagens andre NM-kamper var det Bodø, Bækkelaget, Drammen, Elverum, Kolstad og ØIF Arendal som gikk seirende ut, mens det siste kvartfinalelaget blir vinneren av kampen mellom Lillestrøm og Nøtterøy torsdag.