Knepent tap mot ØIF Arendal – Haslum

Knepent tap mot ØIF Arendal

Søndagens kamp mellom Haslum og ØIF Arendal ble en jevn affære, med få mål og spenning til siste sekund

Det hører til sjeldenhetene at Haslum scorer under 20 mål i en kamp, men i søndagens kamp mot ØIF ble det en jevn og tøff affære. Begge lagene hadde god kontroll på forsvaret og når Trond Tjemsland og Svenn Medhus sto godt i hvert sitt mål, ble det lite uttelling på angrepene for begge lag. I første omgang var det helt jevnt hele veien til pause og selv om ØIF skaffet seg et lite forsprang de siste minuttene, var stillingen kun 8-10 ved halv tid.

Andre omgang fortsatte i samme driv, det var først 24 minutter ut i omgangen at bortalget fikk en 3-målsledelse. Et minutt før full tid scoret Magnus Søndenå på straffe og reduserte forspranget til kun et mål bak. Med ti sekunder igjen av kampen fosset Haslum i angrep, men maktet ikke å utligne. Det endte med tap mot serielederen, 17-18.

Fantastisk og dårlig på en gang
Tom-Eirik Skarpsno var godt fornøyd med forsvaret, men fikk det ikke til å stemme i angrepsspillet. Etter å ha prøvd stort sett alle konstellasjoner i angrep, ble det dessverre tap på hjemmebane.

– Fantastisk og motsatt på engang, med veldig bra spill defensivt og motsatt offensivt. Men, vi viser at ØIF må opp på sitt ytterste for å slå oss, sier treneren.

Forsvarsspillet var suverent, skriver Budstikka etter kampen.