Ledet til pause – raknet totalt i andre omgang – Haslum

Ledet til pause – raknet totalt i andre omgang

Haslum fikk en treg start på kampen mot Fyllingen, men reddet seg inn midtveis i første omgang. Men, verre skulle det bli for bortelaget. Andre omgang sto til så godt som stryk.

(36-29): Fyllingen skøyt ut av startblokkene – og ledet 5-2 etter syv minutter.

Haslum kom ikke i føringen i Framohallen før det sto 6-7 på resultattavlen. Da hadde lagene spilt allerede i en halv omgang.

Spilte seg ut

Derifra og ut omgangen overtok bortelaget styringen i kampen, og Haslum ledet med to mål, 15-17, da lagene gikk inn i garderoben for en pauseprat.

Den praten så det ikke ut som at spillerne hadde fått med seg. For i andre omgang spilte Haslum seg ut av kampen.

Måltørke i 9 minutter

Mye skuddbom, flere tekniske feil og dårlige vurderinger gjorde at Fyllingen kunne rykke i fra i andre omgang.

Etter 19. minutter av andre omgang var stillingen 31-22. Da hadde ikke Haslum scoret et mål på over ni minutter.

Og dermed var kampen i realiten over, selv om bæringene prøvde. Men Haslum lyktes rett og slett ikke med noen ting i andre omgang.

De siste minuttene var preget av mye mål, og sluttresultatet ble 36-29.

Haslums toppscorer ble Anders Røe. Han banket inn 8 mål på 12 skudd.