Seier over Kolstad – Haslum

Seier over Kolstad

Sander Øverjordet banens beste da Haslum slo Kolstad i Trondheim.

Det ble en jevn førsteomgang i Husebyhallen, hvor lagene byttet på å være et eller to mål forran. Til pause var det Haslum som var i ledelse på stillingen 14-15.

Seks minutter ut i andre omgang var det fortsatt jevnt, før Haslum satte opp tempoet og dro i fra. På det meste ledet Haslum med fem mål og vant til slutt 22-25.

Det ble tydelig at det var nivåforskjell på lagene i andre omgang, skriver Adresseavisa etter kampen.

Motstander i semifinalen ble Bodø, vi fikk hjemmekamp onsdag 5. november.

Bodø er siste hinder på veien mot Cupfinale, skriver Budstikka.