Seiersvante Haslum-spillere fikk seg en oppvekker – Haslum

Seiersvante Haslum-spillere fikk seg en oppvekker

Seks på stripe var fasit før Haslum tok imot Bækkelaget til toppoppgjør i Grundigligaen onsdag kveld.

(HASLUM – BSK 27-33): Dermed var også Haslums første tap siden 3. desember et faktum. Den gang kom ØIF Arendal til Nadderud Arena og løpte hjemmelaget i senk, og samtidig som de da scoret 44 mål, satte Haslum inn 30.

I kveld var det BSK som tok styringen fra det var spilt 15 minutter av førsteomgang, og Oslo-laget beholdt ledelsen kampen ut.

Til pause gikk de med ledelse med ett mål, 16-17. I andreomgang cruiset de videre på ledelsen og vant til slutt med seks, 27-33.

– Vi hadde forferdelig forsvarsspill og forferdelig keeperspill. Vi mangler rett og slett litt flyt, sier Tom-Eirik Skarpsno til Budstikka.

– Til tider virket det som om det bare var å kaste ballen i retning av målet vår, så ble det mål, sier Skarpsno.

– Vi leverer ikke varene, fortsetter Haslum-treneren.

Nå blir det en pause på to uker for Skarpsnos menn. Onsdag 22. februar venter Kolstad på bortebane klokken 20.00. Kampen sendes på HåndballTV.