Sensasjonsseier over HSV Hamburg – Haslum

Sensasjonsseier over HSV Hamburg

Håvard Åsheim(bildet) ble banens beste når Haslum vant over de tidligere Champions League-vinnerene Hamburg i EHF Cup søndag ettermiddag.

SE SLIDESHOW MED BILDER FRA KAMPEN HER!

Etter to tap for Haslum i Europacup så langt, var det ingen som forventet at de tyske stjernene skulle reise tomhendt hjem fra Bærum. Det ble en jevn kamp i første omgang og det var hjemmelaget som kom best i gang. Snaue ti minutter ut i omgangen hadde Hamburg snudd kampen i sitt favør, men klarte ikke dra i fra og ledet aldri med mer enn to mål. Til pause var Haslum tilbake i ledelsen, Magnus Søndenå scoret omgangens siste mål tre sekunder før slutt, stillingen til pause var 17-16.

I begynnelsen av andre omgang var det Haslum som dro i fra og ledet på det meste med fem mål før Hamburg startet opphentingen. Etter flere Haslumutvisninger på kort tid klarte Hamburg å hente inn ledelsen og Hamburgs Hans Lindberg sendte Hamburg i ledelse for første gang i andre omgang fire minutter før slutt. Det var likevel Haslums unggutter som scoret flest mål de siste minuttene og vant til slutt med to mål, August Pedersen fastsatte sluttresultatet til 34-32.

Nå gjenstår det tre kamper for Haslums del i gruppespillet i EHF Cup. Neste helg venter Hamburg på bortebane, før turen går til Sveits og bortekamp mot Pfadi Winterthur. Siste hjemmekamp spilles 21. mars mot Gorenje Velenje i Nadderud Arena.