Storseier over Lillestrøm – Haslum

Storseier over Lillestrøm

Det var aldri noen tvil om hvem som var det beste laget i Nadderudhallen onsdag kveld, når hjemmelaget gikk i ledelse fra start. Lillestrøm holdt seg tre-fire mål bak i en periode, men mot pause økte Haslum på og ledet 18-11.

I andre omgang fikk mange av de yngste spillerne prøve seg, uten at seieren ble truet av den grunn. Målene strømmet inn og det ble til slutt seier med 17 mål, 37-20.

Det var mange gode på banen i går, Anders Røe ble kåret til banens beste spiller og var Haslums toppscorer i kampen. Rett bak kom Joakim Patriksson med sine syv mål. Trond Tjemsland gjorde god figur i Haslummålet og Håvard Åsheim tok godt vare på sjansen når han fikk muligheten i målet i andre omgang.

Tom-Eirik Skarpsno var fornøyd med å ha full kontroll på Lillestrøm, les mer på Budstikka.no.

I romjula spiller vi bortekamp på Nøtterøy 27. desember, 18:00, før det er klart for åpningskamp i Nadderud Arena 8. februar. Motstander er Bækkelaget og vi ønsker alle hjertelig velkommen til vår nye storstue!

Riktig god jul til alle våre trofaste supportere, støtteapparat og arrangementskomité!