Surt tap mot Bækkelaget – Haslum

Surt tap mot Bækkelaget

BSK vant med et mål etter mye dramatikk i sluttminuttene.

Etter en kamp med mye opp og ned, ble det til slutt tap for Haslumgutta. Lagene fulgte hverandre tett i første omgang, men det var hjemmelaget for hadde en liten luke til pause på stillingen 13-11.

I starten av andre omgang økte BSK ledelsen ytterligere, før Haslum startet opphentingen. Utligningen kom tolv minutter før slutt, når Mangus Søndenå scoret på straffekast på stillingen 23-23.

I de siste ti minuttene var det helt jevnt. Haslum var i ledelse,  men klarte ikke å rykke i fra. August Pedersen fikk direkte rødt kort med et knapt minutt igjen av kampen og BSK satte inn ledermålet i det påfølgende straffekastet. Haslum maktet ikke å score i det siste angrepet og tapte med et mål, 29-28.

– Dårlige greier, sa Erlend Mamelund til Budstikka etter kampen.