Surt tap mot Stord – Haslum

Surt tap mot Stord

Haslum ledet i store deler av kampen, men misset da det skulle avgjøres.

Haslum kom best i gang i kampen og spilte i perioder meget godt i første omgang. Etter halvspilt omgang hadde hjemmelaget firemålsledelse og virket å ha god kontroll på kampen, før Stord hevet seg og kom et mål bak.  Haslum lå fortsatt foran til pause på stillingen 16-14.

I andre omgang svingte det veldig, Stord tok ledelsen for første gang i kampen etter seks minuter, før Haslum slo tilbake og gikk opp i en ny firemålsledelse. Det var Stord som var best i siste halvdel av omgangen og hentet inn forspranget nok en gang. To minutter før slutt gikk gjestene opp i ledelse igjen og Haslum maktet ikke å utligne. Inge Aas Eriksen fastsatte sluttresultatet til 29-31 på kontring fire sekunder før slutt.

For mange tekniske feil
Tom-Eirik Skarpsno var langt fra fornøyd etter kampslutt.
– Vi spiller veldig bra i perioder, med ditto veldig dårlig spill i perioder. Det går altfor mye opp og ned! Vi gjør altfor mangle tekniske feil og det er for få spillere som melder seg på når det skal avgjøres på slutten, sier Skarpsno.