Tap mot FyllingenBergen – Haslum

Tap mot FyllingenBergen

Fyllingen ble for sterke på bortebane for Haslum denne gangen.

Haslum fikk en dårlig start på kampen og lå under 5-0 før det løsnet. Ti minutter før pause var fortsatt Fyllingen i ledelse, men kun med to mål. Haslum slet med å sette skuddene og bommet på flere klare sjanser i den første omgangen. Til pause var likevel Haslum oppe i ledelse, 15-16.

I første halvdel av andre omgang fulge lagene hverandre tett, før Fyllingen fikk en luke på stillingen 31-26. I løpet av de siste ti minuttene av kampen kjempet Haslum seg opp i ryggen på Fyllingen, før hjemmelaget igjen dro i fra. Fyllingen vant til slutt 35-31.

Ingen grunn til bekymring
Tom-Eirik Skarpsno var raskt ute med å gi Fyllingen honnør for seieren på Twitter og mente Haslum tok et steg i rett retning, til tross for tap.

– Det er ikke krise. For mye bom og individuelle feil bakover gjør at vi taper i dag, fortalte Skarpsno etter kampen.