Slik blir du partner!

Haslum Håndballklubb tilbyr et bredt spekter av kommersielle muligheter for bedriftsmarkedet.

Sesongen 2017/18 spiller vi i Eliteserien. Vi har et budsjett som ikke er målbart med andre klubber, men har over tid bevist at budsjett ikke setter en hindring for sportslig suksess.

  • Målet er å gjøre ting som er verdifullt. Ting som skaper et fint felleskap og en positiv entusiasme rundt klubben.
  • Vår visjon er at vi skal servere Bærum og omegn den beste idrettsopplevelsen, og være i toppen av norsk håndball.

Overordnede mål for et partnersamarbeid

Vi skal bidra til en sterk synliggjøring av våre partnere i et innovativt og ressurssterkt markedssegment. Vi skal bidra til at våre partnere får utnyttet de kommersielle muligheter som ligger i vårt partnernettverk, vår medlemsmasse, supportere, samarbeidende klubber og håndballinteresserte mennesker i vårt nærmiljø.

En ting er at man bidrar med penger, en annen ting er at man på kjøpet får med klubben som produserer flest talenter og har et av landets beste utviklingstilbud for unge talenter, samt gode akademi- og håndballskoletilbud. Du får også en klubb som trutt og jevnt sanker inn titler – sist julen 2016.

En annen ting er at man kan bli en del av Norges mest spennende partnernettverk (B2B), og det håper vi flere kan tenke seg – for det lønner seg. Man trenger ikke engang å være Haslum-supporter.

Nettverket er bygget opp rundt Business2Business (B2B) og at partnere skal kunne regne hjem avtalen sin ved å kjøpe og selge til hverandre. Vi har forskjellige verktøy for å hjelpe til med dette som frokostmøter, lunsjmøter og speed-dating for bedrifter, vi tilbyr VIP – med mat og drikke – på hjemmekamper.

Vil du være med på et vinnerlag, ta del i en suksesshistorie som vi bare håper blir større og større med årene – og ikke minst bli en del av et fantastisk miljø?

Bli med i vårt B2B-nettverk og se Norges mestvinnende klubb spille håndball i 2×30 minutter.

Ring eller send oss en e-post, så skal vi fortelle deg mer om alle mulighetene som ligger foran deg.

Håper du blir med på laget! Alt er mulig! 

Markedssjef
Eirik Oskarsen
E-post: eirik@haslumhk.no
Mobil: 92 25 79 03