Haslum til NM-semi! – Haslum

Haslum til NM-semi!

Haslum viste seg fra sin beste side og slo NM-favoritt Elverum rett ut av cupen onsdag.

HASLUM – ELVERUM (14-9) 29-24

Magnus Søndenå og Håvard Åsheim viste seg fram fra sin beste side onsdag.

Elverum scoret først, men det var Haslum som hadde initiativet gjennom store deler av 1. omgang. Vertene ledet med fire etter halvspilt førsteomgang, mye takket være Håvard Åsheim, som holdt hjemmelaget i føringen.

Lagene fulgte hverandre tett i den andre omgangen, men Elverum slet med å true Haslums ledelse. Etter 50 minutter sto det 23-19 i favør rødtrøyene.

Den ledelsen beholdt de kampen ut, og til slutt endte det 29-24 etter at Dominic Grimstad fikk æren av å sette inn kampens siste mål.

Trekningen skjer i NHFs lokaler torsdag kl. 12:00.