Haslums unggutter med råsterk seier – Haslum

Haslums unggutter med råsterk seier

Med Sander Andreassen og Tobias Grøndahl ute, spådde nok de fleste en enkel seier til Halden. Det sørget, spesielt, Dominic Grimstad, Trond Tjemsland og Stian Brevik for at det ikke ble noe av.

For det var litt av et fyrverkeri av en kamp vi fikk servert i Remmenhallen onsdag kveld.

Hele 72 mål ble fansen på plass i hall vitne til.

Åpnet godt

Haslum åpnet kampen på mange måter godt og var lenge ájour med hjemmelaget. Dog dro Halden i fra midtveis og så seg en stund aldri tilbake da Haslum brente skudd på skudd fremover.

Men så var det en kar med navn Stian Brevik da. Og Trond Tjemsland og Dominic Grimstad.

Førstnevnte scoret hele syv mål i den første omgangen, sisteskanse Tjemsland reddet mange viktige baller på kritiske punkter – og Grimstad kom virkelig til sin rett både fremover og bakover, og etter 60 minutter hadde han hamret inn syv baller, inkludert straffekast.

Tre mål foran

13-9-ledelsen til hjemmelaget var spist opp etter 26 minutter av førsteomgang. Da var det plutselig Haslum som ikke så seg tilbake, og kaptein Anders Røe la på til 19-22 i siste sekund.

Andreomgang startet også glitrende. 19-22 ble fort til 19-26, men så øynet hjemmelaget håp. På stillingen 26-27, etter 13 minutter, så Haslum-trener Sten Stockfleth seg nødt til å ta timeout.

Den lyktes han absolutt med. To kjappe mål på rappen sørget for 26-29 – og Haslum kunne endelig puste litt lettere.

Utlignet – og skrudde på

Men så mang en ganger før; motstanderen kjempet seg inn i kampen igjen.

Thomas Solstad utlignet plutselig til 30-30 litt over halvveis, og hjemmesupporterne jublet ellevilt med.

Da skrudde Haslum på maskineriet igjen: Anders Røe, Jostein Epland og Felix A. Lunde sørget nok en gang for tremålsledelse.

Og da var det på mange måter kjørt for hjemmelaget.

Haslum tok sin første seier på 35 dager etter en råsterk 34-38-seier.