Røk på slutten – Haslum

Røk på slutten

Virket å ha full kontroll - helt til det gjenstod tre minutter.

Haslum fikk en pangstart på kampen mot FyllingenBergen.

Ledelse på fem og seks mål innledningsvis til Haslum overskygget de litt billige utvisningene dommerparet delte ut i starten av kampen til begge lag.

Til pause gikk Haslum inn med ledelse 15-14, etter at Trond Tjemsland, som sto nok en utmerket kamp, reddet straffekast i det omgangen var slutt.

I andreomgang virket Haslum – da også – å ha rimelig god kontroll på det FyllingenBergen kom med.

Men med 15 minutter igjen på lystavla tok bergenslaget frimerke på Anders Røe og Tobias Grøndahl. Da stokket det seg for rødtrøyene.

Ledelse på fem mål ble spist opp, og 15 sekunder før slutt kunne Kasper Gudnitz sende FyllingenBergen i ledelsen for første gang i kampen. Det ble også kveldens siste scoring, og kampen ebbet ut i 28-29 til bortelaget.

HASLUM – FYLLINGENBERGEN (15-14) 27-28