Haslum HK Wall of Fame

Haslum HK Wall of Fame hedrer personer som har satt sitt preg på klubben.

Kriteriene for å bli tatt opp i Haslum HK Wall of Fame

a) Personen må ha utmerket seg på en helt spesiell måte på klubbplan
b) Personen skal ha vært en markant skikkelse og god ambassadør for Haslum HK gjennom en årrekke og etterfulgt klubbens verdier

Medlemmer i Haslum HK Wall of Fame utvelges til enhver tid ut av klubbens styreleder og/eller styret.

Bildene/drakta av spillerne i aksjon overrekkes til medlemmene av Haslum HK Wall of Fame, mens bildet og drakta også pryder veggen i klubbens kontorlokaler.

I spesielle tilfeller får også medlemmer av Haslum HK Wall of Fame sin drakt fredet. Denne vil bli hengt opp i stort format i hallen, og ingen – unntatt familiemedlemmer – vil kunne spille med det aktuelle draktnummeret i fremtiden.

Medlemmer

Medlem nr. 1: Erlend Mamelund

Det første medlemmet ble utnevnt onsdag 6. desember 2017.

Og det første medlemmet ble ingen ringere enn Erlend Mamelund. 

Erlend Mamelund har på mange måter vært Haslums ansikt utad i lang, lang tid, og har gjennom sitt virke satt preg på klubben på banen, men også utenfor med sine spesielle kommentarer – helst rettet til og mot Elverum.

Han er – og har vært gjennom sine 11 sesonger, 322 kamper og 1811 mål for Haslum HK – en god ambassadør for utviklingen av klubben og han har etterfulgt klubbens verdier.

33 år gamle Erlend Mamelund utnevnes i dag, 6. desember 2017, til det første medlemmet av Haslum HK Wall of Fame.
Medlemmene i Haslum HK Wall of Fame utnevnes til enhver tid av den sittende styrelederen i Haslum HK.

Erlend har hatt en fantastisk håndballkarriére. Han har spilt Final4 med den tyske gigantklubben THW Kiel, og Erlend har vært med på alle gullene Haslum har tatt opp gjennom årene.
Han debuterte for a-laget til Haslum HK så tidlig som i 2000 i 1. divisjon, og etter det kan man bare si at pilen har pekt i en retning; oppover.

Han kan skilte til gull i EHF-cup, gull i den danske supercupen – og semifinale i EM med de norske håndballgutta i 2016.

Erlend takket for seg etter fjorårets sesong, etter mange års fantastisk innsats for klubben. Han er ikke bare en håndballspiller med gode kvaliteter, men hans kvaliteter og egenskaper som lagspiller både på og utenfor banen har gitt ham den statusen han har i dag – både i Norge, men også utenfor Norges grenser.

Han har på mange måter vært en av de store bidragsyterne til å bygge stammen i et Haslum-lag som har oppnådd flere suksesser de siste 10 årene enn noen annen norsk eliteklubb.

Erlend har også opp gjennom årene alltid spilt med draktnummer 11 på ryggen. I kveld fredes den drakten, og ingen spiller kan i fremtiden bruke draktnummer 11 i Haslum Håndballklubb.

Takk for innsatsen, Erlend!